Wimbledon: «Αέρας» ο Νακασίμα και περιμένει Τσιτσιπά ή Κύργιο

Ο Μπράντον Νακασίμα επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ντάνιελ Γκαλάν, προκρίθηκε στους «16» του Wimbledon και περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Τσιτσιπάς-Κύργιος στην επόμενη φάση.

Wimbledon: «Αέρας» ο Νακασίμα και περιμένει Τσιτσιπά ή Κύργιο

Ένα από τα νέα αστέρια του αμερικάνικου τένις θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο νικητής του αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Νικ Κύργιος. Ο λόγος για τον Μπράντον Νακασίμα, ο οποίος προκρίθηκε με συνοπτικές διαδικασίες στους «16» του Wimbledon.

Ο μόλις 20χρονος Αμερικανός, Νο54 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Ντάνιελ Γκαλάν από την Κολομβία με 6-4, 6-4, 6-1 και πήρε δικαιότατα το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο του βρετανικού grand slam.

Ο νεαρός ήταν επιβλητικός, κερδίζοντας το 82% των πόντων στο πρώτο σερβίς του και το 80% στο δεύτερο, ενώ επέτρεψε στον Γκαλάν μόλις μία ευκαιρία για μπρέικ σε όλο το ματς, την οποία μάλιστα ο Κολομβιανός έχασε...

Όποιος και να είναι ο αντίπαλός του στην επόμενη φάση του βρετανικού τουρνουά, αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση του Νακασίμα κόντρα είτε στον Τσιτσιπά είτε στον Κύργιο.