Wimbledon: «Σίφουνες» οι Τζόκοβιτς, Αλκαράθ - Έκανε την έκπληξη ξανά ο Φαν Ραϊτχόφεν

Οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ προκρίθηκαν εύκολα στον 4ο γύρο του Wimbledon, ενώ ο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν συνεχίζει να εκπλήσσει, πετώντας αυτή τη φορά εκτός τουρνουά τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι.

Wimbledon: «Σίφουνες» οι Τζόκοβιτς, Αλκαράθ - Έκανε την έκπληξη ξανά ο Φαν Ραϊτχόφεν

Έχει βρει εντυπωσιακό ρυθμό στο φετινό Wimbledon o Νόβακ Τζόκοβιτς και το απέδειξε και στον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο τον συμπατριώτη του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς. Ο σπουδαίος Σέρβος «καθάρισε» τον νεαρό αντίπαλό του με 6-0, 6-3, 6-4 και πήρε με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τον 4ο γύρο.

Το αυτό και για τον Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος ήταν επίσης εκπληκτικός στο παιχνίδι του με αντίπαλο τον Όσκαρ Ότε. Ο πιτσιρικάς Ισπανός έκανε... φύλλο και φτερό τον Γερμανό, τον οποίο συνέτριψε με 6-3, 6-1, 6-2. και πέρασε κι αυτός «αέρας» στην επόμενη φάση.

Λίγο πιο δύσκολα, αλλά ωστόσο «καθαρά» σε τρία σετ, ήρθε και η νίκη του Γιάνικ Σίνερ επί του Τζον Ίσνερ, τον οποίο κέρδισε με 6-4, 7-6, 6-3. Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας ήρθε ξανά από τον Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, με τον άσημο Ολλανδό να πετάει εκτός τουρνουά τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι με 6-4, 6-3, 6-4!