Wimbledon: Πρόκριση για τον Τσιτσιπά και τώρα Κύργιος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Αυστραλό Τζόρνταν Τόμπσον με 3-0 σετ και θα αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο του Wimbledon τον Νικ Κύργιο.

Wimbledon: Πρόκριση για τον Τσιτσιπά και τώρα Κύργιος!

Την παρουσία του στον 3ο γύρο του Wimbledon εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει πλέον τον Νικ Κύργιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις πραγματοποίησε έναν από τους καλύτερους αγώνες του τη φετινή σεζόν και πέρασε άνετα το «εμπόδιο» του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον, νικώντας τον με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 7-5) σε 2 ώρες και 3 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς πήρε άνετα το πρώτο σετ και παρότι ο Τόμπσον προσπάθησε εν συνεχεία να απαντήσει, εν τούτοις ο Έλληνας τενίστας ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του.

Το τρίτο σετ ήταν σαφώς πιο ισορροπημένο, ωστόσο ο Αυστραλός πλήρωσε τα «φτηνά» λάθη που έκανε, με τον Τσιτσιπά να παίρνει έτσι και το τρίτο σετ και να κλειδώνει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Όπως προαναφέραμε, αντίπαλός του στον 3ο γύρο του Wimbledon θα είναι ο Ελληνο-Αυστραλός Νικ Κύργιος, που νωρίτερα κέρδισε τον Φιλίπ Κραϊνοβιτς.