Γουίμπλεντον: Χρειάστηκε ανατροπή στο ντεμπούτο του ο Μάρεϊ (vids)

Ο Άντι Μάρεϊ γύρισε από set πίσω και επιβλήθηκε του Τζέιμς Ντάκγουορθ στα τέσσερα sets, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του φετινού Wimbledon Championships.

Γουίμπλεντον: Χρειάστηκε ανατροπή στο ντεμπούτο του ο Μάρεϊ (vids)

Ο κάτοχος τριών Grand Slam τίτλων και δυο φορές πρωταθλητής στο Major της Μεγάλης Βρετανίας (2013, 2016), μετά από 2 ώρες και 48 λεπτά αγώνα, κέρδισε τον Νο74 της παγκόσμιας κατάταξης με 4-6, 6-3, 6-2, 6-4 και “σφράγισε” το ντέρμπι με τον Τζον Ίσνερ, στην επόμενη φάση του θεσμού.

Σέρβιρε 15 άσους, έκανε μόλις 14 αβίαστα λάθη και έχασε μόλις δέκα πόντους πίσω από το 1ο σερβίς του (56/66) ο Σκοτσέζος, στην πρεμιέρα του στο αγαπημένο του Grand Slam.

Μπορεί να προέρχεται από πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς, το οποίο άλλωστε τον άφησε εκτός αγώνων τις προηγούμενες δυο εβδομάδες, όμως ο Μάρεϊ δεν επηρεάστηκε στο παραμικρό και παίζοντας εξαιρετικό τένις, έδειξε πως θα είναι πολύ σκληρό καρύδι -και- φέτος στο Λονδίνο.

Αυτήν ήταν η 5η νίκη του Σερ Άντι, στα έξι ματς που έχει δώσει τη φετινή σεζόν στο γρασίδι, ενώ ήταν η νίκη υπ’ αριθμόν 60 στο Wimbledon, από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα.

Ο 35χρονος Βρετανός, θα αγωνιστεί για 14η φορά στην καριέρα του στον 2ο γύρο του Wimbledon. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκλειστεί ποτέ πριν τον 3ο γύρο, στο Major της Αγγλίας.

tennis24.gr