Τσιτσιπάς: Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Γάλλο Μπενζαμέν Μπονζί (Νο56) και προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα. Τον παρθενικό σε γρασίδι της καριέρας του!

Τσιτσιπάς: Στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα!

Την παρουσία του στον τελικό του τουρνουά της Μαγιόρκα πανηγύρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς που, μετά από 92 αγωνιστικά λεπτά, έκαμψε την αντίσταση του Γάλλου Μπενζαμέν Μπονζί με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Ήταν η δεύτερη νίκη του 6ου στην παγκόσμια κατάταξη τενίστα επί του 56ου σε διάστημα μιας εβδομάδας (σ. είχε προηγηθεί εκείνη στο Χάλε της Γερμανίας) και σηματοδότησε την παρθενική του πρόκριση σε τελικό τουρνουά που διεξάγεται σε γρασίδι!

Ο τενίστας μας ήταν πειστικός, σοβαρός και με στιβαρή εμφάνιση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο του πετυχαίνοντας μια ...επαγγελματική νίκη δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει και του Γουίμπλεντον αφού η παρουσία του στη Μαγιόρκα ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το λονδρέζικο τουρνουά.

Το Σάββατο (25/06) ο Έλληνας πρωταθλητής θ' αντιμετωπίσει για το τρόπαιο της διοργανώσης, στο νησί των Βαλεαρίδων, έναν εκ των Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ και Αντουάν Μπελιέ που τίθενται αντιμετώποι στον έτερο ημιτελικό.