Stuttgart Open: Ο Μπερετίνι είναι εδώ, νίκησε τον Μάρεϊ στον τελικό!

Ο Ματέο Μπερετίνι επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν από τρεις μήνες, επικρατώντας 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3) του Άντι Μάρεϊ στον τελικό του Όπεν της Στουτγκάρδης!

Stuttgart Open: Ο Μπερετίνι είναι εδώ, νίκησε τον Μάρεϊ στον τελικό!

Παρότι έχει ταλαιπωρηθεί με δύο σοβαρούς τραυματισμούς το τελευταίο οκτάμηνο (ο πιο πρόσφτος στο δεξί του χέρι τον περασμένο Μάρτιο), ο Ματέο Μπερετίνι επέστρεψε δριμύτερος στο Tour!

O 26χρονος Ιταλός γίγαντας ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Stuttgart Open, όπου ύστερα από συναρπαστική μάχη με αντίπαλο τον Άντι Μάρεϊ και με μεγάλο όπλο το σερβίς του (είχε 19 άσους) σήκωσε το τρόπαιο νικώντας με 2-1 σετ (6-4, 5-7, 6-3)!

Ο Μπερετίνι πήρε οριακά το πρώτο σετ, ωστόσο στο δεύτερο υπέστη μπρέικ από τον μαχητικό Σκωτσέζο στο 5-5, με αποτέλεσμα το ματς να πάει σε τρίτο σετ. Εκεί ο Ιταλός ήταν επιβλητικός, «σπάζοντας» δύο φορές το σερβίς του Μάρεϊ για να φτάσει στη σπουδαία νίκη.

Αυτή ήταν η τρίτη αναμέτρηση των Μπερετίνι και Μάρεϊ στο Tour, με τον Ιταλό πλέον να προηγείται με 2-1 στις νίκες. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ήταν ο 6ος τίτλος στην καριέρα του Μπερετίνι και 3ος στο γρασίδι.