Stuttgart Open: Καθαρή νίκη του Μάρεϊ επί του Τσιτσιπά!

Την πρώτη του νίκη επί του Στέφανου Τσιτσιπά πανηγύρισε ο Άντι Μάρεϊ στο τουρνουά της Στουτγκάρδης, επικρατώντας του Έλληνα άσου με 2-0 σετ (7-6, 6-3).

Stuttgart Open: Καθαρή νίκη του Μάρεϊ επί του Τσιτσιπά!

Την ήττα -και μάλιστα χωρίς να μπορέσει να κερδίσει κάποιο σετ- γνώρισε το απόγευμα της Παρασκευής (10/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά της Στουτγκάρδης με... θύτη τον Άντι Μάρεϊ.

Ο αειθαλής Σκωτσέζος ήταν σοβαρός από το ξεκίνημα του αγώνα, πίεσε τον Έλληνα πρωταθλητή και αφού πήρε οριακά το πρώτο σετ, πέτυχε το μοναδικό μπρέικ του ματς στο δεύτερο για να φτάσει έτσι σε μια καθαρή νίκη με 7-6 (4), 6-3.

Αυτή ήταν η παρθενική νίκη του Μάρεϊ σε βάρος του Τσιτσιπά, καθώς οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί άλλη μία φορά στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο US Open του 2021, όπου ο Στέφανος είχε επιβληθεί δύσκολα με 3-2 σετ (2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4).

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδείχθηκε -για άλλη μια φορά τον τελευταίο καιρό- ότι ο Τσιτσιπάς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο Roland Garros ο 23χρονος Έλληνας γνώρισε τον αποκλεισμό στη φάση των «16» από τον 19χρονο Δανό Χόλγκερ Ρούνε.