Ναδάλ: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στα 36 μου θα ήμουν ανταγωνιστικός»

Οι δηλώσεις του Ράφαελ Ναδάλ, μετά την κατάκτηση του 14ου Roland Garros της καριέρας του. 

Ναδάλ: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στα 36 μου θα ήμουν ανταγωνιστικός»

Ο Ράφαελ Ναδάλ εμφανώς συγκινημένος και ευχαριστημένος με την κατάκτηση του 14ου Roland Garros, στον τελικό με τον Κάσπερ Ρουντ, μίλησε για την τεράστια επιτυχία του στο γαλλικό κορτ:

«Πρώτα απ' όλα Κάσπερ ήταν απόλαυση να παίξω απέναντι σου. Θέλω να σε συγχαρώ για την καριέρα που έχεις ήδη κάνει, για τις δύο εβδομάδες εδώ, έκανες ένα βήμα μπροστά σου και εύχομαι ότι καλύτερο στην καριέρα σου.

Θέλω να συνεχίσω με την ομάδα μου, την οικογένεια μου, είναι ο λόγος για τα απίστευτα πράγματα που γίνονται όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν. Χωρίς την υποστήριξη όλων σας δεν θα είχα ξεπεράσει τους τραυματισμούς μου και θα είχα ήδη αποχωρήσει από τα κορτ.

Να συνεχίσω λέγοντας πως σας ευχαριστώ όλους όσους φρόντισαν να διεξαχθεί αυτό το τουρνουά, το καλύτερο τουρνουά για μένα στον κόσμο, με τόση ιστορία. Όλο τον οργανισμό που δούλεψε για αυτό. Ήσασταν εκπληκτικοί. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω όσο θα ήθελα.

Για μένα είναι δύσκολο να περιγράψω τα συναισθήματα που έχω. Είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορούσα να έχω ονειρευτεί. Να είμαι στα 36 μου ανταγωνιστικός στο πιο σημαντικό γήπεδο της καριέρας μου. Απλά θέλω να πω σας ευχαριστώ πολύ. Για μένα είναι κάτι εκπληκτικό να παίζω μπροστά σας.

Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά θα συνεχίσω να παλεύω, θα συνεχίσω να προσπαθώ».