Roland Garros: Αποσύρθηκε ο Σίνερ, πέρασε στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ

Άτυχος στάθηκε ο Γιάνικ Σίνερ, καθώς τραυματίστηκε στις αρχές του τρίτου σετ απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ, με συνέπεια να αποχωρήσει από το ματς με τον Ρώσο να παίρνει την πρόκριση στους «8» του Roland Garros.

Roland Garros: Αποσύρθηκε ο Σίνερ, πέρασε στα προημιτελικά ο Ρούμπλεφ

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Γιάνικ Σίνερ στο ματς με αντίπαλο τον Αντρέι Ρούμπλεφ για τη φάση των «16» του Roland Garros. Ο νεαρός Ιταλός τραυματίστηκε στις αρχές του τρίτου σετ με συνέπεια να αποσυρθεί από τον αγώνα, έτσι ο Ρώσος πέρασε με walkover στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Σίνερ έκανε εκρηκτικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, παίρνοντας με συνοπτικές διαδικασίες το πρώτο σετ με 6-1 απέναντι σε έναν εμβρόντητο Ρούμπλεφ. Ο Ρώσος πάντως συνήλθε στο δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στις αρχές του τρίτου σετ ο Ιταλός έδειξε να έχει πρόβλημα στο αριστερό πόδι, κάτι που επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα όταν με το σκορ στο 2-0 υπέρ του Ρούμπλεφ ο νεαρός πήρε ιατρικό τάιμ άουτ, δέχθηκε την ιατρική φροντίδα, αλλά παρ' όλα αυτά δεν κατάφερε να συνεχίσει.

Στη φάση των «8» ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει τον νικητή της βραδινής αναμέτρησης της Δευτέρας ανάμεσα στον συμπατριώτη του Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον πολύπειρο Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος έχει κάνει δυναμικό come-back στο γαλλικό τουρνουά.