Roland Garros: «Πελάτης» του Τζόκοβιτς ο Σβάρτσμαν, στα προημιτελικά ο Σέρβος

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν για έβδομη φορά σε ισάριθμα ματς κόντρα στον Αργεντινό και πέρασε πανεύκολα στα προημιτελικά του Roland Garros.

Roland Garros: «Πελάτης» του Τζόκοβιτς ο Σβάρτσμαν, στα προημιτελικά ο Σέρβος

Σε... πελάτη του Νόβακ Τζόκοβιτς έχει εξελιχθεί ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο Σέρβος τενίστας νίκησε και το απόγευμα της Κυριακής (29/5) απέναντι στον Αργεντινό αντίπαλό του, έκανε το «7 στα 7» απέναντί του και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στους «8» του φετινού Roland Garros.

Η καλή μέρα για τον «Νόλε» φάνηκε από το πρώτο κιόλας σετ, στο οποίο το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης απώλεσε μόλις ένα γκέιμ. Ο Σβάρτσμαν τα πήγε λίγο καλύτερα στα επόμενα δύο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει τον... καλπασμό του Τζόκοβιτς προς τη νίκη με 6-1, 6-3, 6-3.

Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας του Τζόκοβιτς σε βάρος του Σβάρτσμαν είναι το γεγονός ότι στις 7 αναμετρήσεις τους ο Αργεντινός έχει καταφέρει να πάρει όλα κι όλα τρία σετ από τον Σέρβο (!), εκ των οποίων τα δύο στο ίδιο παιχνίδι, το 2017 ξανά για το Roland Garros.

Ο Τζόκοβιτς στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον νικητή της συνάντησης του Ραφαέλ Ναδάλ με αντίπαλο τον Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ, στην οποία ο Ισπανός θρύλος του Roland Garros επικράτησε σε πέντε σετ ύστερα από μεγάλη μάχη διάρκειας 4 ωρών και 21 λεπτών!