Γραμματικοπούλου: Νίκησε την ΜακΧέιλ και βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros!

H Bαλεντίνη Γραμματικοπούλου επικράτησε της Κριστίνα ΜακΧέιλ 2-0 σετ (6-3, 6-3) στον τρίτο προκριματικό του Roland Garros και θα βρεθεί στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης που ξεκινά την Κυριακή (22/05)!

Γραμματικοπούλου: Νίκησε την ΜακΧέιλ και βρέθηκε στο κυρίως ταμπλό του Roland Garros!

Δεν θα είναι μόνο η Μαρία Σάκκαρη που θα εκπροσωπήσει το Ελληνικό τένις στο γυναικείο τουρνουά του Roland Garros!

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κέρδισε με 2-0 (6-3, 6-3) σετ την Κριστίνα ΜακΧέιλ και θα κάνει... παρέα στην 26χρονη πρωταθλήτρια μας στο κυρίως ταμπλό!

Η 25χρονη αθλήτρια μας επιβλήθηκε της Αμερικανίδας (πρώην Νο35) σε 1 ώρα και 20 λεπτά) και το αργότερα το βράδυ (20/5) θα μάθει ποια θα είναι η αντίπαλός της στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό!

Τεράστια επιτυχία για την Γραμματικοπούλου, που πέρυσι στο US Open πήρε το βάπτισμα του πυρός σε γκραν σλαμ και μάλιστα είχε καταφέρει να περάσει και στον δεύτερο γύρο.

Εχοντας καταφέρει να κρατήσει το σερβίς της, η Γραμματικοπούλου έκανε πρώτη μπρέικ στο ματς προηγούμενη 3-2.
Ακολούθως αντιμετώπισε την αντεπίθεση της Αμερικανίδας που προσπάθησε να το πάρει πίσω αλλά κι όχι μόνο το κράτησε αλλά τελείωσε το σετ με μπρέικ.

Ιδανικά άρχισε το δεύτερο σετ καθώς κράτησε το σερβίς της και από αβίαστο λάθος της ΜακΧέιλ έκανε το μπρέικ για να πάρει προβάδισμα 2-0. Στο 3-1 η ΜακΧέιλ βρήκε μία τέταρτη ευκαιρία για μπρέικ στο ματς και ήταν η πρώτη που τα κατάφερε, για να μειώσει σε 3-2.

Ωστόσο, η Γραμματικοπούλου αντέδρασε, κάνοντας το 4-2 κι έφτασε στη νίκη, εξασφαλίζοντας παράλληλα και το ποσό των 62.000 ευρώ.