«Αυτοκράτορας» στην Ρώμη ο Τζόκοβιτς 2-0 σετ (6-0, 7-6) τον Τσιτσιπά (highlights)!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το Masters της Ρώμης νικώντας στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-0 σετ (6-0, 7-6) και διατήρησε το απόλυτο των επιτυχιών κόντρα στον Έλληνα τενίστα σε τελικούς (4 στα 4)

«Αυτοκράτορας» στην Ρώμη ο Τζόκοβιτς 2-0 σετ (6-0, 7-6) τον Τσιτσιπά (highlights)!

Στην πλόυσια συλλογή τίτλων του Νόβακ Τζόκοβιτς προστέθηκε το Μάστερς της Ρώμης αφού επικράτησε 2-0 σετ (6-0, 7-6) του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον Έλληνα (Νο4)

Παρότι αντέδρασε μετά από ένα κακό πρώτο σετ, όπου δεν πήρε ούτε γκέιμ, έχασε, οριακά, στο τάι μπρέικ.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν καταιγιστικός στο πρώτο του σετ.

Κατάφερε να κάνει το μπρέικ από το πρώτο γκέιμ και να ...χαλάσει το μυαλό του 23χρονου ο οποίος έκανε λάθη, ενώ τα ποσοστά του ήταν σε χαμηλό επίπεδο.

Κάπως έτσι ήρθε το 6-0.

Στο δεύτερο σετ ήρθε η αντίδραση. Ο «Στεφ» βελτίωσε τα ποσοστά του, πήρε συνεχόμενους πόντους και κατάφερε να κάνει το μπρέικ για το 3-1. Από εκεί και πέρα διαχειρίστηκε του και έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση αφού σέρβιρε για το 1-1 σετ.

Όμως ο Σέρβος τενίστας δεν λύγισε, έμεινε όρθιος και μείωσε σε 4-5 κάνοντας μπρέικ και στη συνέχεια ισοφάρισε σε 5-5.

Τελικά το δεύτερο σετ οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου ο Τζόκοβιτς με δύο μίνι μπρέικ επικράτησε 7-5 κατακτώντας τον 9ο του τίτλο στη Ρώμη.

Παράλληλα επικράτησε στον 4ο τελικό που έδωσε κόντρα στον Τσιτσιπά σε ισάριθμους, που έχουν δώσει, ενώ έκανε το 7-2 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.