Rome Masters: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς (Highlights)

Στα ημιτελικά του Rome Masters προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος νίκησε με 2-0 σετ τον Γιανίκ Σίνερ και πήρε μία σπουδαία πρόκριση.

Rome Masters: Στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς (Highlights)

Εντυπωσιακός ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Γιανίκ Σίνερ, τον οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (7-6, 6-2) και προκρίθηκε στον ημιτελικό του Rome Masters. Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και είχε διάρκεια 2 ωρών και 26 λεπτών.

Ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (14/5) στις 15:30 τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το Νο 3 στην κατάταξη. Ο Έλληνας τενίστας μπήκε στο παιχνίδι πολύ δυνατά και έφτασε στο 3-0 μετά από ένα game που είχε διάρκεια 14,5 λεπτά. Ο Σίνερ, ωστόσο έφερε το ματς στα ίσια (3-3), αλλά ο Τσιτσιπάς πέρασε μπροστά με 3-4 και 4-5, αλλά πάλι ο Ιταλός ισορρόπησε το παιχνίδι και έκανε το 5-5.

Στη συνέχεια με δύο σερί άσους ο Στέφανος έκανε το 6-5, ο Σίνερ έφερε το ματς στα ίσια και μετά από μεγάλη "μάχη" ο Έλληνας τενίστας κατέκτησε το σετ με 7-6.

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω με 1-0, γύρισε το παιχνίδι και το έκανε 3-1. Η συνέχεια ήταν δική του, αφού κυριάρχησε στο court και έφτασε στο 6-2 κατακτώντας έτσι τη νίκη.