Rome Masters: Ο Σαποβάλοβ απέκλεισε τον Ναδάλ!

Ο Ισπανός θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ κέρδισε το πρώτο σετ, αλλά τραυματίστηκε στο πόδι με συνέπεια να χάσει το ματς με 2-1 από τον Ρώσο Ντένις Σαποβάλοβ και να αποκλειστεί από το Rome Masters

Rome Masters: Ο Σαποβάλοβ απέκλεισε τον Ναδάλ!

Ο Ντένις Σαποβάλοφ έκανε την μεγάλη έκπληξη και επικράτησε με 2-1 σετ του μεγάλου Ράφα Ναδάλ, ο οποίος έδωσε μεγάλη «μάχη» να τελειώσει το ματς λόγω τραυματισμού.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις κέρδισε το πρώτο σετ εύκολα με 6-1 αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη μιας και έχασε το δεύτερο με 7-5, ενώ στην συνέχεια άρχισε να αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι του. Τόσο μεγάλο που κούτσαινε στις προσπάθειές του.

Ο Ναδάλ συνέχισε τον αγώνα αλλά δεν μπορούσε να καταφέρει κάτι παραπάνω από μία ηρωική προσπάθεια, αφού έχασε το τρίτο σετ με 6-2 και αποκλείστηκε από το τουρνουά της Ρώμης.

Βέβαια αυτό που πλέον προκαλεί ανησυχία είναι η συμμετοχή του Ναδάλ στο Roland Garros μιας και αυτή την στιγμή είναι άγνωστο πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα του.

Όσον αφορά το αποτέλεσμα του Ισπανού, αυτό ευνόησε τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος θα είναι το Νο4 στο ταμπλό του Rolland Garros.