Rome Masters: Η Πουτίντσεβα χτύπησε τη Μουγκουρούθα με το μπαλάκι και την ειρωνεύτηκε! (vids)

Η Γιούλια Πουτίντσεβα αρχικά έκανε έξαλλη την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα χτυπώντας τη με το μπαλάκι, ενώ ακολούθως την απέκλεισε από τη συνέχεια του Rome Masters και την ειρωνεύτηκε... ξεσκονίζοντας τους ώμους της!

Rome Masters: Η Πουτίντσεβα χτύπησε τη Μουγκουρούθα με το μπαλάκι και την ειρωνεύτηκε! (vids)

Το... δράμα είναι συχνό φαινόμενο στα ματς τένις γυναικών, όπως ακριβώς συνέβη και στον αγώνα της Γιούλια Πουτίντσεβα με τη Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στο κορτ του Rome Masters την Τετάρτη (11/5).

Η τενίστρια από το Καζακστάν έκανε την έκπληξη αποκλείοντας την Ισπανίδα από τη συνέχεια του ιταλικού τουρνουά, ωστόσο η συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του μόνο προς μίμηση δεν ήταν.

Η Πουτίντσεβα αρχικά χτύπησε με το μπαλάκι την αντίπαλό της με αρκετή δύναμη κατά τη διάρκεια ενός πόντου, γεγονός που έκανε έξαλλη τη Μουγκουρούθα, η οποία της έκανε έντονες παρατηρήσεις με την Καζακστανή να της λέει ότι υπερβάλλει!

Μετά το τέλος του ματς η αθλήτρια από το Καζακστάν (η οποία νίκησε με 3-6, 7-6, 6-1), έκανε μια χαρακτηριστική κίνηση... ξεσκονίζοντας τους ώμους της, θέλοντας να δείξει ότι κέρδισε εύκολα. Η Μουγκουρούθα της έκανε μια ψυχρή χειραψία και αποχώρησε εμφανώς ενοχλημένη...