Τσιτσιπάς: «Αισθανόμουν σαν να έπαιζα στην Αθήνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media συνεχάρη τον Ναδάλ για την νίκη του ενώ ευχαρίστησε και την Ελληνική κοινότητα που έδωσε δυναμικό παρών στους αγώνες του.

 

Τσιτσιπάς: «Αισθανόμουν σαν να έπαιζα στην Αθήνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να φτάσει στον τελικό του Rogers Cup χάνοντας 2-0 από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Μία μέρα μετά ο Έλληνας αθλητής ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στο πλευρό του κατά την διάρκεια της προσπάθειας του στο Τορόντο ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στον ισπανό τενίστα για την κατάκτηση του τίτλου Masters 1000.

Στο πρώτο του ποστ έγραψε για τον Ναδάλ:

"Ευχαριστώ Τορόντο για μία αξέχαστη εβδομάδα! Συγχαρητήρια Ράφα Ναδάλ για τον τρίτο τίτλο Masters 1000 την φετινή χρονιά, το άξιζες"

Στο δεύτερο αναφέρθηκε για την Ελληνική κοινότητα:

''Θα ήθελα να ξεκινήσω ευχαριστώντας το Rogers Cup και την πόλη του Τορόντο για την αγάπη και την υποστήριξη που μου έδειξε αυτή την εβδομάδα!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς και τους εθελοντές που έκαναν δυνατό να διεξαχθεί αυτό το πανέμορφο τουρνουά. Οι αναμνήσεις που έχω από αυτές τις 8 ημέρες στο Τορόντο είναι τόσο έντονες, εκτιμώ κάθε έναν άνθρωπο που με έκανε να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου, εντός και εκτός γηπέδου.

Η Ελληνική Κοινότητα ήταν απίστευτη και σε κάθε παιχνίδι που έπαιξα στο κεντρικό γήπεδο αισθανόμουν σαν να έπαιζα στην πόλη μου την Αθήνα.

Η "κοινωνία του τένις" χρειάζεται στιγμές όπως αυτή ναι ήμουν κάτι παραπάνω από χαρούμενος που έδωσα ό,τι μπορούσα κάθε μέρα που βγήκα στο γήπεδο. Αγάπη σε όλους σας, θα μου λείψεις Τορόντο!"