Με «Πίστη» και νικητές τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις στο ΟΑΚΑ!

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή (08/05) ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις μεικτού, στο κεντρικό γήπεδο του ΟΑΚΑ με τίτλο «Σερβίς για την Πίστη». Τα έσοδα  ήταν υπέρ των σκοπών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Πίστη».

 Με «Πίστη» και νικητές τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες ο φιλανθρωπικός αγώνας τένις στο ΟΑΚΑ!

Ως άκρως επιτυχημένη χαρακτήριζαν οι διοργανωτές κι οι εμπλεκόμενοι τη φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμέτρηση, στο κεντρικό γήπεδο αντισφαίρισης του ΟΑΚΑ, που έγινε για... καλό σκόπο!

Θοδωρής Αγγελίνος και Έλενα Χριστοφή αντιμετώπισαν τον Μάρκο Καλοβελώνη και την Άννα Γερασίμου, σε αγώνα επίδειξης, με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους περίπου 300 και πλέον θεατές να πηγαίνουν υπέρ της ενίσχυσης των σκοπών του συλλόγου «Η Πίστη».

Ήταν μια ιδέα της 17χρονης, τενίστριας Νικόλ Νικόλή, την οποία προπονεί η Άννα Γερασίμου.

Για την ιστορία το δίδυμο Αγγελίνος –Χριστοφή επικράτησαν 2-0 σετ (6-4, 6-4), αλλά οι αληθινοί νικητές είναι τα παιδιά εκείνα που δίνουν καθημερινά την μάχη με έπαθλο την ίδια τους τη ζωή.

Ο Σύλλογός «Η Πίστη», ιδρύθηκε το 1993 και απαρτίζεται από γονείς και κηδεμόνες παιδιών που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες.