Madrid Open: Πρώτη νίκη του Ναδάλ μετά τον τραυματισμό του - Πέρασε και ο Ζβέρεφ (vid)

Την πρώτη του νίκη μετά την επιστροφή του από τραυματισμό πέτυχε ο Ραφαέλ Ναδάλ στη Μαδρίτη, με «θύμα» τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς. Στην επόμενη φάση και ο Σάσα Ζβέρεφ.

Madrid Open: Πρώτη νίκη του Ναδάλ μετά τον τραυματισμό του - Πέρασε και ο Ζβέρεφ (vid)

Ο Ραφαέλ Ναδάλ επέστρεψε δριμύτερος μετά τον τραυματισμό του, παίρνοντας επιβλητική νίκη στο πρώτο παιχνίδι του στο Madrid Open. Ο Ισπανός θρύλος του αθλήματος επιβλήθηκε με 6-1, 7-6 (4) του Σέρβου Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Σε ανοδική πορεία και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίος μετά την ήττα σοκ από τον 19χρονο Όλγκερ Ρούνε στο πρόσφατο Bavarian International, επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Γερμανός επικράτησε με 4-6, 6-4, 6-4 του Μάριν Τσίλιτς και προκρίθηκε στους «16» της διοργάνωσης.

Στα άλλα αποτελέσματα της ημέρας, ο Κάμερον Νόρι (Βρετανία) νίκησε τον Τζον Ίσνερ (ΗΠΑ) με 6-4, 6-7, 6-4, ο Χούμπερτ Χούρκατς (Πολωνία) επιβλήθηκε επίσης πολύ δύσκολα με 6-4, 4-6, 7-6 τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα (Ισπανία), ενώ στην έκπληξη της ημέρας ο Ντούσαν Λάγιοβιτς (Σερβία) πέταξε εκτός τουρνουά το Νο5 του ταμπλό, τον Νορβηγό Κάσπερ Ρουντ με 7-6, 2-6, 6-4.