Μάρεϊ: «Θεωρητικά δεν έχω καμία ελπίδα κόντρα στον Τζόκοβιτς!»

Ο Άντι Μάρεϊ μίλησε ρεαλιστικά ενόψει του αγώνα του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τους «16» του Madrid Open που θα γίνει την Πέμπτη (5/5).

Μάρεϊ: «Θεωρητικά δεν έχω καμία ελπίδα κόντρα στον Τζόκοβιτς!»

Ο Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στους «16» του Madrid Open μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Ντένις Σαποβάλοφ (6-1, 3-6, 6-2) και πλέον μπροστά του βρίσκει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε 6-3, 6-2 του Γκαέλ Μονφίς σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του εσχάτως.

Ο Σκωτσέζος τενίστας, ο οποίος επιχειρεί εδώ και κάποιους μήνες το δικό του come-back μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, μίλησε ρεαλιστικά ενόψει του αγώνα του κόντρα στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης την Πέμπτη (5/5), τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θεωρητικά, δεν έχω καμία πιθανότητα σε αυτό το ματς. Είναι προφανώς ο Νο1 τενίστας στον κόσμο κι εγώ παίζω με μεταλλική μπάρα στο ισχίο, έτσι δεν θα έπρεπε να έχω καμία πιθανότητα! Όμως έχω πολύ καιρό να παίξω μαζί του και είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα να το ευχαριστηθώ και να δω σε ποιο σημείο βρίσκομαι αγωνιστικά».

Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάρεϊ και Τζόκοβιτς μετά το μακρινό 2017, όταν οι δύο αθλητές είχαν συναντηθεί στο τουρνουά της Ντόχα. Τότε ο «Νόλε» είχε επικρατήσει με 6-3, 5-7, 6-4, ενώ στα μεταξύ τους παιχνίδια ο Σέρβος προηγείται με ρεκόρ 25-11 στις νίκες.