Άντερσον: «Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εκπληκτικό τένις»

Την ανωτερότητα του Στέφανου Τσιτσιπά στον μεταξύ τους ημιτελικό του Rogers Cup παραδέχθηκε ο Κέβιν Άντερσον, τονίζοντας ότι θα έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο του τένις να παρακολουθήσει την εξέλιξη του Έλληνα τενίστα.

Άντερσον: «Ο Τσιτσιπάς έπαιξε εκπληκτικό τένις»

Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις του και σήμερα το βράδυ θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τουρνουά, αφού θα αντιμετωπίσει τον Ράφα Ναδάλ στον τελικό.

Ο Άντερσον στις δηλώσεις του ήταν αρκετά κολακευτικός για τον Στέφανο: "Νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλό τένις, ειδικά στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είχα μερικά μπρέικ πόιντς στο τέλος του δεύτερου σετ, είχα και στο τρίτο. Και εκίνος δεν έχασε εκεί ούτε ένα πρώτο σερβίς. Έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Και σε αυτό το ένα ματς πόιντ έβγαλε ένα εκπληκτικό crosscourt backhand. Είναι φοβερή η προσπάθειά του. Νομίζω ότι είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει τέσσερις Top 10 παίκτες από το 1999. Δείχνει την αξία του, έχει κάνει τεράστια βήματα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον".