Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω λες και παίζω στην Ελλάδα»

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για την εκπληκτική του πορεία στο Rogers Cup και τη συμμετοχή του στον τελικό ανήμερα των γενεθλίων του. 

Τσιτσιπάς: «Δεν μπορώ να το πιστέψω, νιώθω λες και παίζω στην Ελλάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει απόψε τον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας του απέναντι στον Ράφα Ναδάλ για το Rogers Cup, ανήμερα των γενεθλίων του. Μετά το τέλος του ημιτελικού με τον Κέβιν Άντερσον μίλησε ενθουσιασμένος για όσα έχει κατορθώσει:

«Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Όλα γίνονται τόσο γρήγορα που δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω. Είναι και τα γενέθλιά μου αύριο (12/8), είναι τρελό. Αν με ρωτούσαν πού θα ήθελα να περάσω τα γενέθλιά μου, θα απαντούσα στο Τορόντο, γιατί όχι; Το να αγωνίζεσαι σε έναν τόσο μεγάλο τελικό στα γενέθλιά σου είναι ό,τι καλύτερο. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έχει συμβεί. Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Πέρσι τέτοια εποχή έπαιζα σε challenger στη Σλοβενία για λίγους βαθμούς. Η πορεία μου δείχνει πόσο έχω εξελιχθεί και βελτιωθεί φέτος. Ακόμη κι εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω».

Τέλος αναφέρθηκε και στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι Έλληνες του Τορόντο στις κερκίδες:

«Νιώθω σαν να παίζω στην Ελλάδα. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και τη συμπαράστασή σας. Έχετε τόσο μεγάλο πάθος για το σπορ, που δεν είναι εύκολο να το βρεις αυτό στο τένις. Με τέτοιο κοινό είναι διασκεδαστικό να παίζεις».