Σάκκαρη: Με το δεξί κι ...ανατροπή (2-1 σετ) ξεκίνημα στη Μαδρίτη κόντρα στην Κις!

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε στον πρώτο της αγώνα στο Όπεν της Μαδρίτης την Αμερικανίδα Κις με 2-1 σετ, παρότι έχασε το πρώτο, και πέρασε στην φάση των «32»

Σάκκαρη: Με το δεξί κι ...ανατροπή (2-1 σετ) ξεκίνημα στη Μαδρίτη κόντρα στην Κις!

Τι κι αν έχασε το πρώτο σετ (6-7) στο εναρκτήριο αγώνα της στο Όπεν της Μαδρίτης;

Η Μαρία Σάκκαρη, με μαχητικό πνεύμα, γύρισε το ματς κόντρα στην Αμερικανίδα Μάντισον Κις (Νο22) και επικρατώντας 2-1 (6-7, 6-3, 6-4) σετ και πέρασε στις 32 κορυφαίες τενίστριες της διοργάνωσης στην Ισπανική πρωτεύουσα

Η 5η της παγκόσμιας κατάταξης χρειάστηκε να δώσει μάχη εξαρχής με την Αμερικάνα και το πρώτο σετ οδηγήθηκε σε τάι μπρέικ που η αντίπαλο της κέρδισε μετά από 18 παιγμένους πόντους.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέβασε το επίπεδό της και πήρε προβάδισμα ασφαλείας κατακτώντας τρία σερί γκέιμς για να φτάσει στο 5-2. Από εκεί το σετ δεν ...γύριζε (6-3).

Το τρίτο σετ ήταν αρκετά ισορροπημένο. Η Μαρία Σάκκαρη μετά από δύο σερί κερδισμένα γκέιμς της Κις επέστρεψε και πήρε το προβάδισμα με 4-3 για να τελειώσει το σετ με 6-3 παίρνοντας την νίκη και την πρόκριση.

Στο δεύτερο γύρο η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού ανάμεσα στη Λέιλα Φερνάντες (Νο20) και την Ντάρια Κασάτκινα (Νο23).