Στους «8» ο Τσιτσιπάς

Το εμπόδιο του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (6-1, 6-4) ξεπέρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκρίθηκε στους «8» του τουρνουά της Βαρκελώνης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 19:00 τον Ισπανό Κάρλο Αλκαράθ.

Στους «8» ο Τσιτσιπάς

Την έκτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος επικράτησε με 2-0 σετ (6-1, 6-4) του Γκρίγκορ Ντιμιτρόφ. Με αυτή τη νίκη του πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στη Βαρκελώνη. Εκεί ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στις 19:00 τον Ισπανό, Κάρλο Αλκαράθ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και από την αρχή του αγώνα έδειξε τις άγριες διαθέσεις του. Ο Τσιτσιπάς μόλις στο πρώτο game "έσπασε" το σερβίς του Βούλγαρου και στη συνέχεια με νέο break στο τρίτο game βρέθηκε μπροστά με 3-0. Στο 6-1 έφτασε κάνοντας break για τρίτη φορά στο 7ο game.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες έδωσαν μεγάλη "μάχη" και πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι το 5-4. Σε εκείνο το σημείο ο Τσιτσιπάς "έσπασε" το σερβίς του Βούλγαρου και επικράτησε με 6-4 κάνοντας το 2-0 σετ και πανηγυρίζοντας έτσι τη νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά.