Ναδάλ: Δεν προλαβαίνει το Όπεν της Βαρκελώνης

Ο Ράφα Ναδάλ είχε υποστεί κάταγμα στα πλευρά στη διάρκεια του τουρνουά Indian Wells τον Μάρτιο, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και χάνει το Όπεν της Βαρκελώνης

Ναδάλ: Δεν προλαβαίνει το Όπεν της Βαρκελώνης

Ο Ράφα Ναδάλ δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο Όπεν της Βαρκελώνης, καθώς δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις, που έφτασε έως τον τελικό του Ιndian Wells στα μέσα Μαρτίου, όταν και υπέστη κάταγμα στα πλευρά επρόκειτο να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα τεσσάρων έως έξι εβδομάδων.

Δεν μπόρεσε όμως να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, καθώς χρειάζεται επιπλέον χρονικό διάστημα για να αποθεραπευθεί και έτσι αναγκάστηκε να αποσύρει την συμμετοχή του τόσο από το Όπεν της Βαρκελώνης.

«Ο Ράφα αποσύρθηκε από την Βαρκελώνη. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα είναι το πρώτο του τουρνουά στο χώμα, ελπίζουμε να είναι σύντομα», ανέφερε μέλος της ομάδας του.

Το πιθανότερο είναι ότι ο 35χρονος τενίστας θα κάνει ντεμπούτο στις χωμάτινες επιφάνειες στο Όπεν της Μαδρίτης, το οποίο αρχίζει στις 2 Μαΐου ή στο Όπεν της Ρώμης μια εβδομάδα αργότερα.