Σάκκαρη: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη θα δώσει μια σειρά από αναμετρήσεις σε τουρνουά με δύσκολους αντιπάλους μέχρι την κορυφαία διοργάνωση στο χώμα στο διάστημα 22/5 έως 5/6

Σάκκαρη: Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι το Roland Garros

Αντίστροφα για την έναρξη της χωμάτινης σεζόν μετράει η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να αρχίζει την πορεία της από το 500άρι τουρνουά που θα γίνει στην Στουτγάρδη.

Η 26χρονη τενίστρια θα αγωνιστεί στο «Porche Tennis Grand Prix», που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 24 Απριλίου και στο οποίο θα λάβουν μέρος επίσης το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιγκα Σβίατεκ, αλλά και οι Αρίνα Σαμπαλένκα, Πάουλα Μπαντόσα, Ανέτ Κονταβέιτ, Καρολίνα Πλίσκοβα, Ονς Τζαμπέρ και Αντζελίκ Κέρμπερ.

Στη συνέχεια η Σάκκαρη θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το 1000άρι τουρνουά της Μαδρίτης (28/4 – 7/5), ενώ επίσης στο πρόγραμμά της υπάρχει το 1000άρι της Ρώμης (9-15/5).

Η χωμάτινη σεζόν ολοκληρώνεται με το Roland Garros, το δεύτερο Grand Slam της φετινής σεζόν, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 22/5 έως 5/6.

Η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια θα προσπαθήσει μέσα από τα τουρνουά προετοιμασίας να βρει ρυθμό και να φτάσει στο πικ της απόδοσής της, για να πάει στο Παρίσι έτοιμη να παλέψει για την κατάκτηση του τίτλου.