Τένις: Υποβάλλεται σε επέμβαση ο Μεντβέντεφ- Δύο μήνες εκτός δράσης (pic)

Ο Ρώσος τενίστας Ντανίλ Μεντβέντεφ αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση για να αντιμετωπίσει και κήλη στη μέση του και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Τένις: Υποβάλλεται σε επέμβαση ο Μεντβέντεφ- Δύο μήνες εκτός δράσης (pic)

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ανακοίνωσε ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για 2 μήνες και ενδεχομένως να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν!

«Τους τελευταίους μήνες αγωνιζόμουν με μια μικρή κήλη», έγραψε στα social media o 26χρονος Ρώσος, που αγωνίστηκε πρόσφατα στο τουρνουά του Μαϊάμι.

«Μαζί με την ομάδα μου αποφάσισα να κάνω μια μικρή επέμβαση για να φτιάξω το πρόβλημα. Πιθανότατα θα μείνω εκτός για 1-2 μήνες και θα δουλέψω σκληρά για να είμαι πίσω στο court σύντομα. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Αυτό σημαίνει ότι ο Νο.2 τενίστας στον κόσμο θα χάσει σίγουρα το ξεκίνημα της χωμάτινης σεζόν, θα είναι δύσκολα παρών στο Masters της Μαδρίτης (1/5), ενώ είναι αμφίβολος για Ρώμη (9/5) και Roland Garros (22/5).

Ενδεχομένως, δηλαδή, να μην αγωνιστεί καθόλου φέτος στο χώμα και να επιστρέψει το καλοκαίρι για να αγωνιστεί στο χορτάρι.

Έτσι κι αλλιώς πάντως το χώμα δεν είναι η επιφάνεια που τον βολεύει να παίζει και προφανώς αποφάσισε να απέχει από τα ματς αντιμετωπίζοντας παράλληλα δραστικά το πρόβλημα με την κήλη.