Miami Open: Χωρίς προβλήματα ο Μεντβέντεφ, εκτός τουρνουά Μονφίς και Μπαουτίστα-Αγκούτ

Χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα προκρίθηκε στους «16» του Miami Open ο Ντανίλ Μεντβέντεφ με νίκη επί του Πέδρο Μαρτίνεθ. Ήττα-σοκ για τον Γκαέλ Μονφίς, εκτός τουρνουά και ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ με δράστη τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Miami Open: Χωρίς προβλήματα ο Μεντβέντεφ, εκτός τουρνουά Μονφίς και Μπαουτίστα-Αγκούτ

Σε πολύ καλή κατάσταση δείχνει να βρίσκεται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του στο Miami Open. Ο καλύτερος Ρώσος τενίστας όλων των εποχών ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πέδρο Μαρτίνεθ με 2-0 σετ (6-3, 6-4).

Ο Μεντβέντεφ ήταν σε τρομερή μέρα από τη θέση του σερβίς, έχοντας το απίστευτο 91% στα πρώτα σερβίς του, γεγονός που του επέτρεψε να έχει και 14 άσους έναντι κανενός του Ισπανού αντιπάλου του.

Στα άλλα αξιοσημείωτα ματς της ημέρας, ο Γκαέλ Μονφίς έπεσε θύμα έκπληξης καθώς έμεινε εκτός συνέχειας από τον άσημο Φρανσίσκο Τσερούντολο. Ο Αργεντινός μάλιστα δεν έχασε καν σετ, αποκλείοντας τον Γάλλο άσο με 6-2, 6-3.

Σε ένα από τα πλέον ανταγωνιστικά παιχνίδια της ημέρας, ο Χούμπερτ Χούρκατς κατάφερε να επιβληθεί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκουτ με 2-1 σετ (7-5, 4-6, 6-3), έτσι ο Πολωνός είναι αυτός που προχώρησε στους «16» του φημισμένου τουρνουά.