Miami Open: O Κοκκινάκης κέρδισε τον Κούντλα και παίζει με Ζβέρεφ (vid)

Τα εντυπωσιακά του αποτελέσματα στη φετινή σεζόν, συνεχίζει ο Θανάσης Κοκκινάκης ο οποίος προέρχεται από τα προκριματικά στο Miami Open και πλέον βρίσκεται στη φάση των “16”.

Miami Open: O Κοκκινάκης κέρδισε τον Κούντλα και παίζει με Ζβέρεφ (vid)

Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός, πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη του στη Φλόριντα, επικρατώντας πολύ δύσκολα 7-6(5), 4-6, 7-6(5) του φορμαρισμένου Ντένις Κούντλα και προκρίθηκε για πρώτη φορά στον 4ο γύρο Masters διοργάνωσης, μετά από 7 χρόνια (Indian Wells 2015).

Το Νο97 της παγκόσμιας κατάταξης, έβγαλε 22 άσους στο ματς και αποδείχθηκε ελάχιστα πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης, παίρνοντας το εισιτήριο για τους “16” μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά αγώνα.

Στον επόμενο γύρο, ο Θανάσης Κοκκινάκης θα δοκιμαστεί απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο το πρόγραμμα της Κυριακής στο Μαϊάμι.

Ο 24χρονος Γερμανός, Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε εύκολα 6-2, 6-2 του Μακένζι ΜακΝτόναλντ, πετυχαίνοντας την τρίτη του νίκη επί του Αμερικανού, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

“Είμαι χαρούμενος που βρήκα το ρυθμό μου. Είμαι ικανοποιημένος που πήρα μια εύκολη νίκη και προκρίθηκα στον 4ο γύρο. Το τουρνουά γίνεται δυσκολότερο από εδώ και πέρα αλλά είμαι έτοιμος” είπε αμέσως μετά ο Ζβέρεφ ενόψει της πρώτης του συνάντησης με τον Θανάση.

πηγή: tennis24.gr