Τσιτσιπάς: Ξημερώματα Κυριακής (27/03) ο αγώνας του με τον Γουλφ, στο Μαϊάμι

Μετά τη 1 τα χαράματα, της Κυριακής (27/03), θα ξεκινήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αμερικανό Γουλφ για τον 2ο γύρο του Μαϊάμι Open

Τσιτσιπάς: Ξημερώματα Κυριακής (27/03) ο αγώνας του με τον Γουλφ, στο Μαϊάμι

H ώρα διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά στο μονό του Μαϊάμι Open έγινε γνωστή από τους διοργανωτές του τουρνουά της Φλόριντα.

Ο 5ος τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη θ' αντιμετωπίσει τον, Αμερικανό, Τζέφρι Τζον Γουλφ (No.156) για το δεύτερο γύρο τα ξημερώματα της Κυριακής (27/03), όχι πριν τη 01:00 ώρα Ελλάδος (Cosmote Sport 6)

Ο Αμερικανός αντίπαλός του πρωταθλητή μας προέρχεται από τα προκριματικά και επικράτησε του Γερμανού Ντάνιελ Αλτμάιερ με 2-0 σετ, το απόγευμα της Πέμπτης (24/3) στον πρώτο γύρο.

Ο Τσιτσιπάς που από τον πρώτο γύρο πέρασε άνευ αγώνος ήδη έχει δώσει αγώνα στη διοργάνωση αλλά για το διπλό μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Τσιτσιπάς και Γουλφ έχουν τεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν (σ. στους «16» του τουρνουά του Ακαπούλκο τον περασμένο μήνα) με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει χάνοντας μόνο ένα γκέιμ σε δύο σετ.