Indian Wells: Στον τελικό η Σάκκαρη (vids)

Πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells επικρατώντας με 2-1 σετ της Πάουλα Μπαντόσα.

Indian Wells: Στον τελικό η Σάκκαρη (vids)

Μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-1) της Πάουλα Μπαντόσα και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Well εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σφιόντεκ.

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μαρία Σάκκαρη κόντρα στην Πάουλ Μπαντόσα (Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη). Επικράτησε με 2-1 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Indian Wells. Στο δρόμο της θα βρεθεί το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης που νωρίτερα είχε αποκλείσει με 2-0 σετ η Σιμόνα Χάλεπ.

Στο πρώτο σετ η Μπαντόσα ξεκίνησε με break, αλλά η Σάκκαρη απάντησε άμεσα με break, κράτησε το σερβίς και εν τέλει επικράτησε με 6-2 κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το 1-0. Στο δεύτερο σετ η Μπαντόσα μπήκε δυνατά προηγήθηκε με 2-1, η Σάκκαρη ισοφάρισε, αλλά στη συνέχεια κράτησε το σερβίς, πήρε το πάνω χέρι και τελικά επικράτησε με 6-4.

Στο τρίτο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε break στο σερβίς της Ισπανίδας και ξέφυγε με 2-0. Η Μπαντόσα της έκανε break και μείωσε σε 2-1, αλλά η Σάκκαρη δεν επηρεάστηκε και τελικά επικράτησε με 6-1.