«Ασταμάτητη» και στην έρημο η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εντυπωσιακή στο ντεμπούτο της στο Indian Wells, κέρδισε στα δυο sets την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55) και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του θεσμού, για δεύτερη φορά στην καριέρα της και πρώτη μετά το 2018

«Ασταμάτητη» και στην έρημο η Σάκκαρη!

Η Μαρία Σάκκαρη χρειάστηκε μια ώρα και 36 λεπτά αγώνα για να επιβληθεί με 6-3, 7-5 της Κατερίνα Σινιάκοβα και να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τρίτο γύρο του Indian Wells. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της Σάκκαρη επί της Σινιάκοβα σε πέντε μεταξύ τους συνάντηση στο Tour.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε οκτώ games από την 25χρονη Τσέχα και θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα (Νο31) στο ντέρμπι για τις 32 καλύτερες του φετινού BNP Paribas Open.

Η Νο6 του ταμπλό στο Indian Wells, κέρδισε 43/66 πόντους πίσω από το σερβίς της και με 4/8 break points έφτασε στη straight sets νίκη επί της Τσέχας, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να σώσει κανένα από τα break points της αντιπάλου της (2/2).

Μόλις 5/15 πόντους κέρδισε πίσω από το 2ο σερβίς της η Σινιάκοβα, που είδε τη Μαρία να της επιστρέφει πολύ δυνατές μπάλες, ασκώντας μεγάλη πίεση στο ταλαιπωρημένο backhand της.

Μολονότι το 2ο set έδειχνε να οδεύει προς tie-break, ένα εκπληκτικό receiving game της Ελληνίδας στο 11ο game, τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Η Μαρία «έκλεισε» αποφασιστικά τον αγώνα κερδίζοντας 12 από τους τελευταίους 14 πόντους και συνεχίζει την πορεία της στην διοργάνωση.