Oι αντίπαλοι για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Indian Wells!

Toυς αντιπάλους τους στο δεύτερο γύρο του Indian Wells έμαθαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη. Με τον Αμερικανό Τζακ Σοκ (Νο147) ο πρωταθλητής μας, ενώ με την Τσέχα, Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55) η 26χρονη Ελληνίδα.

Oι αντίπαλοι για Σάκκαρη και Τσιτσιπά στο Indian Wells!

Tα πρώτα εμπόδια, που έφερε στο δρόμο τους η κλήρωση του τουρνουά Indian Wells, στο μονό, έμαθαν η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο 23χρονος πρωταθλητής μας (Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη) πέρασε μπάι στον δεύτερο γύρο, όπου θα βρει απέναντί του στον Αμερικανό, Τζακ Σοκ (Νο147), ο οποίος με 2-0 σετ (6-1, 6-1) πέρασε τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο.

Ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί το Σάββατο (12/03), χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμη η ώρα.

Η 26χρονη Ελληνίδα (No6), η οποία βρίσκεται επίσης στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Κατερίνα Σινιάκοβα (Νο55).

Η Τσέχα τενίστρια επικράτησε 2-1 σετ (6-2, 4-6, 6-4) της Ρουμάνας, Ιρίνα Μπέγκου.

Θα είναι η πέμπτη μεταξύ τους αναμέτρηση, ενώ η κάθε μία μετράει από δύο νίκες. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί επίσης το Σάββατο

Ο Τσιτσιπάς και η Σάκκαρη την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα στο διπλό.

Ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεθ μετά τις 22:30 θα αντιμετωπίσουν τους Κλάασεν/Μακλάχαν, ενώ η Σάκκαρη και η Άιλα Τομλιάνοβιτς τις Μάρτιτς/Ρότζερς μετά τις 02:30.