Davis Cup: Μεγάλη νίκη της Ελλάδας με ανατροπή επί της Τζαμάικα! (vids)

Παρότι βρέθηκε πίσω με 0-2 νίκες, η Ελλάδα έκανε τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στην Τζαμάικα και με τρία συνεχόμενα κερδισμένα παιχνίδια επικράτησε 3-2 στο Davis Cup!

Davis Cup: Μεγάλη νίκη της Ελλάδας με ανατροπή επί της Τζαμάικα! (vids)

Σπουδαία επικράτηση με 3-2 νίκες συνολικά για την Ελλάδα επί της Τζαμάικα στο Davis Cup! Παρότι η ελληνική ομάδα έχασε τα δύο πρώτα παιχνίδια, έκανε μεγάλη αντεπίθεση στη συνέχεια και με τρία συνεχόμενα κερδισμένα ματς έφτασε στη σπουδαία νίκη.

Οι Μιχάλης Πρεβολαράκης και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στα δύο πρώτα ματς του μονού απέναντι στους Ρόουλαντ Φίλιπς και Μπλέιζ Μπίκνελ αντίστοιχα, όμως η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή.

Οι Μάρκος Καλοβελώνης, Πέτρος Τσιτσιπάς νίκησαν το δίδυμο από την Τζαμάικα στο ματς του διπλού, ο Αριστοτέλης Θάνος επικράτησε κι αυτός του Μπίκνελ, ενώ ο Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την ανατροπή στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Φίλιπς!

Έτσι η Ελλάδα παραμένει στο World Group II για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τον προσεχή Σεπτέμβριο θα έχει μια νέα ευκαιρία να διεκδικήσει την άνοδο στην 1η κατηγορία, το World Group I, που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο της ομάδας.

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΖΑΜΑΪΚΑ 3-2
Ace Tennis Club, Αθήνα, Ελλάδα (χώμα, indoor)

Μιχάλης Περβολαράκης - Ρόουλαντ Φίλιπς 2-6, 6-4, 3-6
Πέτρος Τσιτσιπάς - Μπλέιζ Μπίκνελ 3-6, 5-7
Καλοβελώνης/Π. Τσιτσιπάς - Μπίκνελ/Φίλιπς 6-2, 6-3
Αριστοτέλης Θάνος - Μπλέιζ Μπίκνελ 6-4, 6-4
Πέτρος Τσιτσιπάς - Ρόουλαντ Φίλιπς 4-6, 6-4, 6-4