Λούτι για Φέντερερ: «Πάει καλά, αλλά απίθανη η συμμετοχή του στο Wimbledon»

Η αποθεραπεία του Ρότζερ Φέντερερ βαίνει καλώς, ωστόσο η συμμετοχή του στο επερχόμενο Wimbledon μοιάζει απίθανη, σύμφωνα με τον προπονητή του Σέβεριν Λούτι.

Λούτι για Φέντερερ: «Πάει καλά, αλλά απίθανη η συμμετοχή του στο Wimbledon»

Βάσει του αρχικού χρονοδιαγράμματος πορεύεται ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί στο γόνατο.

Ο «βασιλιάς Ρότζερ», o οποίος τον προσεχή Αύγουστο θα κλείσει τα 41 χρόνια ζωής, έχει προγραμματίσει μάλιστα ένα ελαφρύ πρόγραμμα με ρακέτα στο κορτ την προσεχή εβδομάδα, στο οποίο παρτενέρ του θα είναι η σύζυγός του Μίρκα.

«Διανύει ακόμα το στάδιο αποθεραπείας. Παρ' όλα αυτά, δεν πρόκειται μόνο για θεραπευτικά μέσα. Κάνει περισσότερα πράγματα, δουλεύει ενεργά», τόνισε σχετικά ο προπονητής του εδώ και αρκετά χρόνια Σέβεριν Λούτι, για να προσθέσει:

«Οι μύες στο πόδι του δυναμώνουν, αλλά και ολόκληρο το σώμα του. Πρόκειται για ένα πολύ καλό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης».

Όσο για μια πιθανή συμμετοχή του στο φετινό Wimbledon, το οποίο ξεκινά στις 27 Ιουνίου; Ο Λούτι δεν θεωρεί ιδιαίτερα ρεαλιστικό ένα τέτοιο ενδεχόμενο:

«Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι τέτοιο. Απλά κάνει αποθεραπεία και προοδεύει μέρα με τη μέρα».