Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των τελικών

Ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής το τουρνουά του Ακαπούλκο, με τον Ραφαέλ Ναδάλ να διεκδικεί ακόμα έναν τίτλο, ενώ στα διπλά θα υπάρξει ελληνικό ενδιαφέρον, με τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά και του Φελισιάνο Λόπεθ. Δείτε το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του Abierto Mexicano.

Ακαπούλκο: Το πρόγραμμα των τελικών

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής ώρα Ελλάδας θα αρχίσει το πρόγραμμα της ημέρας, με τον τελικό του διπλού. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Φελισιάνο Λόπεθ, που κάνουν ένα εκπληκτικό τουρνουά - μόλις στο δεύτερο που συμμετέχουν μαζί - θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στο Νο.4 του ταμπλό, τον Μαρσέλο Αρεβάλο και τον Ζαν-Ζουλιέν Ρόγερ.

Στις 05:00 το πρωί θα γίνει ο τελικός του μονού, ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Κάμερον Νόρι.O «Ράφα» , μετά τη 2η νίκη του στον τελευταίο μήνα επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ, παραμένει αήττητος για το 2022, με ρεκόρ 14-0 νίκες. Θα διεκδικήσει την 15η διαδοχική νίκη του, ενώ στο Ακαπούλκο, όπου ήταν πρωταθλητής το 2005, το 2013 και το 2020, θα διεκδικήσει την 10η συνεχόμενη νίκη του. Ο 35χρονος Ισπανός, θα παίξει σε τελικό για 128η φορά στην καριέρα του και θα διεκδικήσει τον 91ο τίτλο του (90-37).

Και ο Νόρι προέρχεται από ένα σερί, καθώς με τη μεγάλη νίκη του επί του Τσιτσιπά στα ημιτελικά έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες και την περασμένη εβδομάδα είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Delray Beach. O 26χρονος Βρετανός θα αγωνιστεί σε τελικό για 9η φορά στην καριέρα του και θα διεκδικήσει τον 4ο τίτλο του (3-5).

Για 4η φορά θα συναντηθούν Ναδάλ και Νόρι, με τον Ισπανό να μην έχει ούτε μια ήττα και ούτε ένα χαμένο σετ από τον Βρετανό, τον οποίο κέρδισε 3 φορές το 2021, με 3-0 σετ στο Australian Open, με 2-0 σετ στη Βαρκελώνη και με 3-0 σετ στο Roland Garros.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (ξημερώματα Κυριακής στην Ελλάδα):

03:00 Αρεβάλο/Ρόγερ - Lopez/Tsitsipas Cosmote Sport 8HD

05:00 Ραφαέλ Ναδάλ – Κάμερον Νόρι Cosmote Sport 8HD