Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του «διπλού» στο τουρνουά του Ακαπούλκο!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μαζί με τον Φελισιάνο Λόπεθ προκρίθηκαν στους «8» του «διπλού» του τουρνουά του Ακαπούλκο στο Μεξικό, αφού επικράτησαν με 2-0 σετ (7-6 και 6-4) των Αυστραλών Σάβιλ και Σιμθ.

Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του «διπλού» στο τουρνουά του Ακαπούλκο!

Από τους αγώνες του «διπλού» ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του Ακαπούλκο, στο Μεξικό κι έγινε νικηφόρα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο (Ισπανός) συμπαίκτης του, Φελισιάνο Λόπεθ, δυσκολεύτηκαν αρκετά, ωστόσο τελικά απέκλεισαν με 2-0 (7-6 (7), 6-4) τους Αυστραλούς Λιουκ Σάβιλ και Τζον Πάτρικ Σμιθ, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Mexican Open.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο συμπαίκτης του ζορίστηκαν στο πρώτο σετ, το οποίο έφτασε μέχρι το tie-break, όπου επικράτησαν με 9-7 για να το κατακτήσουν με 7-6. Στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο απλά, το κατέκτησαν με 6-4 και με 2-0 σετ πήραν την πρόκριση για την 8αδα του τουρνουά.

Στον επόμενο γύρο το δίδυμο των Τσιτσιπά και Λόπεθ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από τον αγώνα των Μιγκέλ Άνχελ Ρέγιες/Μακ Σουρ με τους Χουάν Σεμπάστιαν Καμπάλ/Ρόμπερτ Φάρα, με τους δεύτερους να είναι το Νο2 του ταμπλό.

Στο μονό, ο Τσιτσιπάς (Νο4 στον κόσμο) είναι προγραμματισμένο ν' αντιμετωπίσει, τα ξημερώματα της Τετάρτης (23/2) ώρα Ελλάδας, τον Σέρβο Λάσλο Τζέρε (Νο51 στον κόσμο).