Τζόκοβιτς: «Με στήριξε ο Ιμπραΐμοβιτς, ελπίζω η Μίλαν να πάρει το πρωτάθλημα»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ευχαρίστησε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για την στήριξή του μετά την περιπέτειά του στην Αυστραλία και ευχήθηκε να κατακτήσει η Μίλαν τον φετινό τίτλο στη Σέριε Α.

Τζόκοβιτς: «Με στήριξε ο Ιμπραΐμοβιτς, ελπίζω η Μίλαν να πάρει το πρωτάθλημα»

Στη φιλία του με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ευχαρίστησε τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν για την στήριξή του, μετά τα όσα έγιναν με την περιπέτεια του Σέρβου τενίστα στη Μελβούρνη και την απέλασή του από την Αυστραλία επειδή δεν ήταν εμβολιασμένος για την πανδημία του κορονοϊού.

«Είμαστε σε επαφή, τα λέμε αρκετά συχνά. Γνωριζόμαστε εδώ και πάνω από 15 χρόνια και είμαι μεγάλος φαν του. Μιλάμε την ίδια γλώσσα και αυτό μας κάνει να είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο για αυτό που έγινε στην Αυστραλία και εκείνος με υποστήριξε, ακόμα και δημόσια, κάτι που εκτίμησα πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία της αποθεραπείας του «Ίμπρα», έπειτα από τον τραυματισμό του τελευταίου, όπως επίσης και τη μάχη που μαίνεται στην Ιταλία για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στο Καμπιονάτο.

«Ελπίζω να μπορέσει να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Είμαι οπαδός της Μίλαν και εύχομαι να μπορέσει να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα», υπογράμμισε ο Τζόκοβιτς.