Όπεν Μασσαλίας: Στον τελικό ο Οζέ-Αλιασίμ κόντρα στον Ρούμπλεφ (highlights)

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο διάστημα θα βρεθούν αντιμέτωποι οι Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ και Αντρέι Ρούμπλεφ, αυτή τη φορά στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας.

Όπεν Μασσαλίας: Στον τελικό ο Οζέ-Αλιασίμ κόντρα στον Ρούμπλεφ (highlights)

Μια εβδομάδα μετά τον πρώτο τίτλο της καριέρας του στο Ρότερνταμ, ο Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ βρίσκεται ξανά σε τελικό διεθνούς τουρνουά, αυτή τη φορά στη Μασσαλία.

Εξίσου αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι -όπως και στα ημιτελικά του Ρότερνταμ- ο νεαρός Καναδός θα βρει ξανά απέναντί του τον Αντρέι Ρούμπλεφ, καθώς ο Ρώσος προκρίθηκε επίσης στον τελικό του γαλλικού Όπεν.

Ο Αλιασίμ βρήκε στον δρόμο του τον Ρομάν Σαφιούλιν, ο οποίος την Παρασκευή έκανε τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά καθώς απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο απίθανος Ρώσος έβαλε δύσκολα και στον Καναδό, ο οποίος όμως κατάφερε να φτάσει στη νίκη αν και χρειάστηκε δύο τάι μπρέικ (7-6, 7-6).

Στον έτερο ημιτελικο, ο Ρούμπλεφ είχε εξίσου δύσκολο έργο απέναντι στον Mπενζαμίν Μπονζί, ωστόσο παρότι έχασε ένα σετ κατάφερε να προκριθεί στον τελικό με σκορ 6-3, 4-6, 6-3 απέναντι στον Γάλλο.