Argentina Open: Το «σήκωσε» ο Ρουντ στο Μπουένος Άιρες (vids)

Πρωταθλητής αναδείχθηκε στο Μπουένος Άιρες ο Κάσπερ Ρουντ για δεύτερη φορά στη καριέρα του, όπου κέρδισε με ανατροπή τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 2-1 σετ. Αυτός ήταν ο έβδομος τίτλος του Νορβηγού. 

Argentina Open: Το «σήκωσε» ο Ρουντ στο Μπουένος Άιρες (vids)

O Κάσπερ Ρούντ κέρδισε με ανατροπή τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Μπουένος Άιρες για 2η φορά, φτάνοντας συνολικά τους 7 τίτλους στην καριέρα του.

Ο Ρουντ επικράτησε του Σβάρτσμαν με 5-7, 6-2, 6-3 στον τελικό του Argentina Open και επέστρεψε στον «θρόνο» του Μπουένος Άιρες μετά από 2 χρόνια (είχε κερδίσει και το 2020).

Ο Νορβηγός έφτασε τους 7 τίτλους στην καριέρα του (7-2 σε τελικούς), έχοντας κερδίσει όλους τους τίτλους σε 250άρια τουρνουά, ενώ στο χώμα έχει κερδίσει τους 6 από τους 7 τίτλους του.

Στο 1ο σετ του σημερινού τελικού, ο Σβάρτσμαν έσβησε ένα set point στο 4-5, 30-40 και το κέρδισε με 7-5 λίγο αργότερα. Ο Ρουντ ωστόσο δεν επηρεάστηκε από την απώλεια του σετ, ανέβασε ρυθμούς στη συνέχεια και κέρδισε τα 10 από τα 13 επόμενα games, για να κερδίσει το 2ο σετ με 6-2 και να προηγηθεί με 4-1 το 3ο, "σφραγίζοντας" τη νίκη του στο 9ο game του 3ου σετ, έπειτα από 2 ώρες και 35 λεπτά μάχης.