Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον ημιτελικό

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον Άλεξ Ντε Μινόρ, τον οποίο και νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έκλεισε θέση στα ημιτελικά του ABN Amro World Tenis Tournament.

Εξαιρετικός ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον ημιτελικό

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αυστραλό τενίστα (Νο. 34) τον οποίο νίκησε με 2-0 σετ με το άνετο 6-4, 6-4. Για δεύτερη σερί χρονιά ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί στα ημιτελικά του τουρνουά ABN Amro World Tenis Tournament.

Στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς θα βρει απέναντι του τον Γίρι Λεχέτσκα (Νο. 137), ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά κάνοντας τρεις νίκες. Ο τελευταίος που αποκλείστηκε από τον Τσέχο ήταν ο Λορέντζο Μουζέτι.

Είναι ένας αντίπαλος άγνωστος για τον Τσιτσιπά, αλλά αν βρεθεί στην καλύτερη του μέρα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση στον τελικό του τουρνουά. Ο Έλληνας τενίστας είναι το φαβορί σε αυτή τη "μονομαχία", ενώ θεωρείται φαβορί και για την κατάκτηση του τουρνουά.

Το παιχνίδι με τον Λεχέτσκα θα ξεκινήσει αύριο (12/2) στις 16:00 και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Cosmote Sport 6. Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς σέρβιρε εξαιρετικά και ήταν σχεδόν αλάνθαστος. Φορτσάτος μπήκε ο Στέφαος στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 3-0 έχοντας κάνει δύο μπρέικ. Ο Ντε Μινόρ μείωσε σε 3-2, αλλά ο Τσιτσιπάς στη συνέχεια καθάρισε το παιχνίδι.