Σάκκαρη:«Καθάρισε» την Ποτάποβα και προκρίθηκε στους "16"

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Αναστασία Ποτάποβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και προκρίθηκε στους "16" του WTA της Αγίας Πετρούπολης, όπου θα αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Σάκκαρη:«Καθάρισε» την Ποτάποβα και προκρίθηκε στους "16"

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Αναστασία Ποτάποβα από την Ρωσία με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και πήρε την πρόκριση στους "16" του WTA της Αγίας Πετρούπολης. Εκεί θα αντιμετωπίσει την επίσης Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Η Ελληνίδα αθλήτρια είχε ξανά τεθεί αντιμέτωπη με την Αλεξάντροβα σε indoor τουρνουά επί ρώσικου εδάφους και συγκεκριμένα στα ημιτελικά του τουρνουά της Μόσχας με την Σάκκαρη να εγκαταλείπει στο 5ο game του 1ου set κι ενώ η Ρωσίδα ήταν μπροστά με 4-1.

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ:

Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια μπήκε δυνατά στο πρώτο σετ κάνοντας δύο break στην Σάκκαρη και έθεσε ισχυρές βάσεις για την κατάκτηση του σετ (4-0). Μάλιστα έφτασε πολύ κοντά και σε τρίτο break, με την Μαρία να σώζει το σερβίς της και να πετυχαίνει μια σπουδαία ανατροπή, κατακτώντας τελικά το σετ με 6-4.

Η Σάκκαρη συνέχισε δυνατά και στο δεύτερο σετ, αφού έκανε break στο σερβίς της Ποτάποβα (1-0), ενώ υπερασπίστηκε το σερβίς της στο δεύτερο και πιο χρονοβορό σετ, αφού πρώτα έσβησε τέσσερα break points της αντιπάλου της. Παρόλα αυτά η Ρωσίδα κατάφερε να πάρει τρία σερί σετ φτάνοντας στο 2-3.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, η Σάκκαρη και η Ποτάποβα υπερασπίστηκαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game (4-4). Η Ελληνίδα αθλήτρια στο ένατο game κατάφερε να κάνει το break με ωραία χτυπήματα και τελικά σέρβιρε με επιτυχία κατακτώντας του παιχνίδι.