Τσιτσιπάς: Με τον Ισπανό Φοκίνα η πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ

O Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος βρίσκεται στο Νο 1 του ταμπλό, κληρώθηκε με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα στον πρώτο γύρο του ABN AMRO World Tennis Tournament στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας .

Τσιτσιπάς: Με τον Ισπανό Φοκίνα η πρεμιέρα του στο Ρότερνταμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κληθεί να αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Ισπανό Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα σε μια αναμέτρηση που κρύβει «παγίδες». Εάν ο Έλληνας αθλητής προκριθεί, θα συναντήσει στον δεύτερο γύρο έναν εκ των Λόιντ Χάρις και Ίλια Ιβάσκα.

Στα προμιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον Νικολό Μπασιλασβίλι, ο οποίος θα παίξει στον 1ο γύρο με τον Μακένζι ΜακΝτόναλντ και στον 2ο γύρο με έναν εκ των Νταβίντ Γκοφάν και Αλεξ ντε Μινάρ.

Στα ημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπά διασταυρώνεται με αυτόν των Ούμπερ Χούκαρτς και Ντένις Σαποβάλοφ, οι οποίοι αν κερδίσουν τα πρώτα δυο παιχνίδια τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό - πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό - είναι οι Αντρέι Ρουμπλέφ και Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ, που μπορούν να παίξουν αντίπαλοι μόνο στα ημιτελικά.

Ο Ρουμπλέφ διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Ασλάν Καράτσεφ, ενώ ο Οζέρ Αλιασίμ μπορεί να παίξει στον 2ο γύρο με τον Αντι Μάρει και στα προημιτελικά τίθεται αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Κάμερον Νόρι και Κάρεν Κατσάνοφ.