Australian Open: Ο Μάικλ Βίνους έβρισε δημόσια τον Νικ Κύργιο!

Έξαλλος ο Νεοζηλανδός τενίστας Μάικλ Βίνους με τον Νικ Κύργιος για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του αγώνα τους για το διπλό ανδρών του Australian Open.

Australian Open: Ο Μάικλ Βίνους έβρισε δημόσια τον Νικ Κύργιο!

Η εκκεντρική συμπεριφορά του Νικ Κύργιος κατά τη διάρκεια των αγώνων του προκαλεί ακραίες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων αλλά και των συναθλητών του στο τένις, με κάποιους να αποθεώνουν τον Αυστραλό για το διασκεδαστικό του στυλ και άλλους να τον κατακεραυνώνουν, τονίζοντας ότι δεν παίρνει το άθλημα στα σοβαρά.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Μάικλ Βίνους, ο κάτοχος του Roland Garros του 2017 στο διπλό ανδρών, ο οποίος αφού αντιμετώπισε τον Κύργιο για το Australian Open, στη συνέχεια προέβη σε σφοδρή επίθεση εναντίον του, για το γεγονός ότι ο Ελληνοαυστραλός συνομιλούσε με το κοινό κατά τη διάρκεια του ματς, καλώντας το να συμμετέχει ενεργά στο παιχνίδι.

Ο Νεοζηλανδός έγινε «πυρ και μανία» με τη συμπεριφορά του Κύργιου, καθώς όπως είπε «μετέτρεψε τον αγώνα σε... τσίρκο», ενώ στο φινάλε των δηλώσεών του τον χαρακτήρισε ανώριμο και τον έβρισε δημοσίως!

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Μάικλ Βίνους για τον Νικ Κύργιο:

«Ήταν σαν τσίρκο εκεί έξω, δεν ήταν ματς τένις αυτό. Ανάμεσα στα σερβίς ζητούσαν από το κοινό να ζητωκραυγάζει, όποτε πηγαίναμε κοντά στην εξέδρα για να πάρουμε μπαλάκι, ο κόσμος μας έλεγε πράγματα για την οικογένειά μας! Αν η κατάσταση ήταν αντίστροφη, ο καλός μας φίλος (σ. ο Κύργιος) θα είχε... τρελαθεί.

Από πλευράς ωριμότητας, ο Κύργιος είναι σε επίπεδο παιδιού 10 χρονών. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο λόγος που δεν έχει καταφέρει ποτέ να αποδώσει σύμφωνα με το πραγματικό του ταλέντο και ούτε θα το πετύχει ποτέ. Θα υπάρχουν πάντα υποστηρικτές του, όμως η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μεγάλο μ...κα»!

Για την ιστορία, η ομάδα του Κύργιου με συμπαίκτη τον Θανάση Κοκκινάκη επικράτησε 7-5, 3-6, 6-3 τoυ Νεοζηλανδoυ Μάικλ Βίνους και του Γερμανού Τιμ Πουτς για τα προημιτελικά του διπλού ανδρών του Australian Open.