Australian Open: Πιο πιθανό να αποκλειστεί πρώτος ο Τσιτσιπάς, σύμφωνα με διαδικτυακό γκάλοπ!

Σε διαδικτυακό γκάλοπ με ερώτημα «Ποιος από τους τοπ παίκτες θα αποκλειστεί πρώτος» από το φετινό Australian Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκέντρωσε τη μεγάλη πλειοψηφία σε σύνολο σχεδόν 10.000 ψήφων!

Australian Open: Πιο πιθανό να αποκλειστεί πρώτος ο Τσιτσιπάς, σύμφωνα με διαδικτυακό γκάλοπ!

Το Australian Open βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και είναι απόλυτα λογικό οι προβλέψεις του κοινού για τη συνέχεια να... δίνουν και να παίρνουν.

Σε αυτό το πλαίσιο, δημοφιλές κανάλι στο YouTube που ασχολείται με το άθλημα του τένις υπέβαλλε ερώτημα στο κοινό, στο οποίο καλεί τον κόσμο να προβλέψει ποιος από τους τέσσερις «μεγάλους» του τουρνουά θα αποκλειστεί πρώτος από τη διοργάνωση.

Στο γκάλοπ περιλαμβάνονται τα ονόματα των Ραφαέλ Ναδάλ, Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανου Τσιτσιπά και Σάσα Ζβέρεφ, ενώ υπάρχει και πέμπτη επιλογή σε περίπτωση που κάποιος έχει υπόψη του άλλο «δυνατό» όνομα του τουρνουά.

Κρίνοντας από το αποτέλεσμα, φαίνεται πως το δυναμικό ξεκίνημα του Τσιτσιπά στη Μελβούρνη δεν έχει πείσει αρκετούς φίλους του αθλήματος. Βλέπετε, ο Έλληνας πρωταθλητής συγκέντρωσε το 55% σε σύνολο περίπου 9.800 ψήφων, ως ο πιθανότερος υποψήφιος για πρόωρο αποκλεισμό!

Δείτε αναλυτικά τα σχετικά αποτελέσματα: