Τσιτσιπάς: «Κρίμα που δεν μιλάμε για τένις»

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το Australian Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς

Τσιτσιπάς: «Κρίμα που δεν μιλάμε για τένις»

Αντίστροφα μετρούν οι φίλοι του τένις για την έναρξη του Australian Open καθώς θα ξεκινήσει την Δευτέρα (17/1). Το παρών μεταξύ άλλων θα δώσει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δεν δίστασε να σταθεί στο θέμα που έχει προκύψει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση παίζει παντού. Εχει τραβήξει όλη την προσοχή καθώς ο κόσμος μιλάει γι’ αυτήν. Δεν μιλάει όμως για τένις τις τελευταίες δύο εβδομάδες και είναι κρίμα».

Όσον αφορά τον αντίπαλό του στον πρώτο γύρο, τον Μάικλ Ίμερ, πρόσθεσε: «Τον γνωρίζω από τα 10 του χρόνια. Παίξαμε μαζί στα juniors για χρόνια. Έχουμε παίξει αρκετές φορές και είναι παίκτης με εξαιρετική κίνηση μέσα στο court. Θα πρέπει να είμαι ιδιαίτερα προσεκτικός. Το να ξεκινήσω καλά το τουρνουά θα είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μου. Δεν θέλω να ξοδεύω πολλές ώρες στο γήπεδο γιατί θέλω να κρατήσω ενέργεια. Είμαι εδώ για να πάω μακριά στο τουρνουά. Η αυτοπεποίθηση έρχεται την δεύτερη εβδομάδα όταν έχεις κάνει ήδη τα πρώτα βήματα».