Βοράτσοβα: «Ένιωσα σα να ήμουν εγκληματίας, με οδηγίες του τύπου "γδύσου και ξαναντύσου"»

Η 38χρονη τενίστρια, Ρενάτα Βοράτσοβα, μίλησε για την άσχημη μεταχείριση που είχε από τις αρχές της Αυστραλίας, όταν βρέθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Βοράτσοβα: «Ένιωσα σα να ήμουν εγκληματίας, με οδηγίες του τύπου "γδύσου και ξαναντύσου"»

Σε αγωγή εναντίον της ομοσπονδίας τένις για την ζημιά που υπέστη και για την ταλαιπωρία που πέρασε, ετοιμάζεται να προχωρήσει η Ρενάτα Βοράτσοβα.

Η Τσέχα τενίστρια, που πήρε κανονικά μέρος σε τουρνουά στην Μελβούρνη, απελάθηκε πριν μερικές μέρες από την Αυστραλία. Πλέον, αισθάνεται προσβεβλημένη από την αντιμετώπιση των αρχών και μάλιστα προχώρησε σε αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αισθάνθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας και δεν υπήρχε λόγος για να νιώσω έτσι. Έστειλα όλα τα έγγραφα που μου ζήτησαν και τα ενέκριναν. Αν θεωρούσα πως υπήρχε έστω 1% πιθανότητα να πάει κάτι στραβά, δεν θα ταξίδευα καν στην Αυστραλία. Ήμουν πολύ ανήσυχη, δεν αισθανόμουν ασφαλής μέχρι τη στιγμή που γύρισα στο σπίτι μου. Ήταν σαν να έβλεπα ταινία, μια μακρά σε χρονική διάρκεια ανάκριση, με οδηγίες του τύπου "γδύσου και ξαναντύσου". Δεν θέλω να το θυμάμαι και προφανώς δεν θέλω να το ξαναζήσω».