Australian Open: Σάκκαρη - Κλήρωση στα μέτρα της

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open 2022 που ξεκινάει τη Δευτέρα (17/01) στη Μελβούρνη, με τη Μαρία Σάκκαρη να καταλαμβάνει το Νο5 του ταμπλό και να κληρώνεται στο πάνω μέρος μαζί με το μεγάλο φαβορί και Νο1 του κόσμου, Άσλει Μπάρτι με την οποία διασταυρώνεται στα προημιτελικά.

Australian Open: Σάκκαρη - Κλήρωση στα μέτρα της

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, στην 7η συνεχόμενη συμμετοχή της στο πρώτο Grand Slam της σεζόν, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στην 34χρονη Γερμανίδα, Νο285 στον κόσμο, Τατιάνα Μαρία που σε 9 προηγούμενες συμμετοχές στη Μελβούρνη, έχει μόλις δύο προκρίσεις στο 2ο γύρο.

Δύσκολο 2ο γύρο θα έχει η Σάκκαρη που ενδέχεται να αντιμετωπίσει την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς, Νο77 στον κόσμο η οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Melbourne Summer Set II (έχασε από την Ανισίμοβα στον τελικό), την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον 3ο γύρο, η Μαρία διασταυρώνεται με την 28-Βερόνικα Κουντερμέτοβα ενώ στη φάση των “16” και πριν το ραντεβού με την Άσλει Μπάρτι, καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της 9-Ονς Ζαμπέρ.

4-Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και 8-Πάολα Μπαντόσα είναι επίσης στο πάνω μέρος του ταμπλό στο Όπεν της Μελβούρνης.

2-Αρίνα Σαμπαλένκα, 6-Ανέτ Κονταβέιτ, 3-Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, 14-Σιμόνα Χάλεπ και 7-Ίγκα Σφιόντεκ βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό.

Οι πιθανοί προημιτελικοί του AO

Μπάρτι-Σάκκαρι
Κρεϊτσίκοβα-Μπαντόσα
Μουγκουρούθα-Κονταβέιτ
Σαμπαλένκα-Σφιόντεκ

tennis24.gr