Αδελαΐδα: Μεγάλη νίκη επί του Ίσνερ και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Κοκκινάκη

Νέα σπουδαία νίκη για τον Θανάση Κοκκινάκη στο Adelaide International 2, με τον 25χρονο Ελληνοαυστραλό να επικρατεί και του Τζον Ίσνερ με 2-1 σετ και να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αδελαΐδα: Μεγάλη νίκη επί του Ίσνερ και πρόκριση στα ημιτελικά για τον Κοκκινάκη

Συνεχίζει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις ο Θανάσης Κοκκινάκης στο τουρνουά της Αδελαΐδας. Ο 25χρονος Ελληνοαυστραλός, μετά την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά του Adelaide International 1, πέτυχε το ίδιο και στο Adelaide International 2, φτάνοντας στους «4» της διοργάνωσης με μία ακόμη σπουδαία νίκη.

Αυτή τη φορά, ο Κοκκινάκης κατέβαλλε την αντίσταση του Νο24 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, του Αμερικανού γίγαντα Τζον Ίσνερ, τον οποίο νίκησε σε τρία τάι-μπρέικ (!) με 6-7 (5), 7-6 (5), 7-6 (4). Στον προηγούμενο γύρο «θύμα» του ήταν ο Γάλλος Μπενουά Περ (Νο48 στον κόσμο), τον οποίο ο Κοκκινάκης είχε συντρίψει με 6-4, 6-0.

Στα ημιτελικά του τουρνουά της Αδελαΐδας ο 25χρονος άσος, ο οποίος μέσα σε μία εβδομάδα ανέβηκε 26 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη όντας πλέον στο Νο145, θα βρει απέναντί του τον συμπατριώτη του Αλεξάνταρ Βούκιτς (Νο156), που προκρίθηκε με νίκη 6-4, 7-5 επί του Αμερικανού Στιβ Τζόνσον (Νο86).