ATP: Για τη δίκη Τζόκοβιτς και τον εμβολιασμό

Μετά την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου της Μελβούρνης που δικαιώνει τον Νόβακ Τζόκοβιτς και του επιτρέπει την παραμονή στην Αυστραλία, η Ένωση Επαγγελματιών Τενιστών (ATP) εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την έκβαση της υπόθεσης.

ATP: Για τη δίκη Τζόκοβιτς και τον εμβολιασμό

Η ATP που τηρούσε σιγή ιχθύος, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί από τον Βάσεκ Πόσπισιλ, ανέφερε ότι ο τρόπος που χειρίστηκαν το θέμα όλες οι πλευρές ήταν ζημιογόνος για το άθλημα και τόνισε την ανάγκη για σαφέστερη αποτύπωση των κανονισμών σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

“Χαιρετίζουμε το αποτέλεσμα της ακρόασης της Δευτέρας και προσβλέπουμε σε συναρπαστικές εβδομάδες τένις” ανέφερε η ATP που τονίζει και πάλι την ανάγκη εμβολιασμού ανάμεσα στα μέλη-αθλητές της.

“Η ATP συνεχίζει να συνιστά σθεναρά τον εμβολιασμό για όλους τους παίκτες στο ATP Tour, κάτι που πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο για το άθλημά μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό βασίζεται σε επιστημονικά στοιχεία που υποστηρίζουν τα οφέλη για την υγεία ενώ συμφωνεί και με τους παγκόσμιους ταξιδιωτικούς κανονισμούς, οι οποίοι αναμένουμε ότι θα γίνουν αυστηρότεροι με την πάροδο του χρόνου. Μας ενθαρρύνει ότι το 97% των 100 κορυφαίων παικτών είναι εμβολιασμένοι”.

tennis24.gr