Τζόκοβιτς: Ελεύθερος και βλέπουμε…

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς για λίγες ώρες θα είναι ελεύθερος και μένει να φανεί εάν τελικά θα απελαθεί

Τζόκοβιτς: Ελεύθερος και βλέπουμε…

Το «σίριαλ» καλά κρατεί στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είνει ελεύθερος αλλά ακόμη είναι άγνωστο εάν θα παραμείνει ή όχι στην Αυστραλία, για το Grand Slam που αρχίζει στις 17 Ιανουαρίου.

Μετά τη δικαίωση του Σέρβου τενίστα για την ανάκληση της βίζας του από δικαστήριο της Μελβούρνης, το Υπουργείο Εσωτερικών και Μετανάστευσης της χώρας διατηρεί το δικαίωμα να τον απελάσει από τη χώρα επειδή είναι ανεμβολίαστος.

Η κυβέρνηση της Αυστραλίας είχε τέσσερις ώρες, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, για να αποφασίσει να διατηρήσει υπό κράτηση τον Σέρβο τενίστα, ωστόσο ο χρόνος αυτός και ο 34χρονος είναι ελεύθερος να κυκλοφορήσει.

Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε ΜΜΕ της χώρας, η κυβέρνηση της Αυστραλίας μπορεί να αποφασίσει για ακύρωση της βίζας του Τζόκοβιτς την Τρίτη υποχρεώνοντάς τον σε αποχώρηση από τη Μελβούρνη και ουσιαστικά σε απέλαση!

Νωρίτερα, ο πατέρας και ο αδερφός του αθλητή μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ είχαν κάνει γνωστό πως πληροφορούνται ότι ο «Νόλε» πρόκειται να συλληφθεί και να απελαθεί, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε, με τους κυβερνητικούς κύκλους στην Αυστραλία να λένε πως η υπόθεσή του ακόμη εξετάζεται.

Αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω από το γραφείο του δικηγόρου του Τζόκοβιτς, όπου βρισκόταν και ο ίδιος ο τενίστας. Αποχώρησε από το σημείο κάποια στιγμή ένα, στο οποίο πιθανολογείται πως ήταν ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, με το κοινό να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του και να ζητά την… απελευθέρωσή του.